Goede zonnepanelen hoeven niet duur te zijn!

CV-techniek BV is een gecertificeerd installateur en onafhankelijk leverancier van zonnepanelen. Wij kunnen u een objectief advies geven en u begeleiden met uw keuze.

Zonnepanelen

Nederlands zonlicht is prima geschikt om met zonnepanelen elektriciteit op te wekken. Stroom uit zonlicht is duurzaam, omdat bij de productie van elektriciteit geen broeikasgassen en schadelijke stoffen vrijkomen.

Zonnepanelen voorzien op een duurzame manier in een deel van de stroombehoefte van uw huishouden. Doordat de prijzen de afgelopen jaren sterk zijn gedaald concurreert zonnestroom steeds meer met netstroom. Het rendement van een investering in zonnepanelen is vergelijkbaar met een rente van zes procent op een spaarrekening.

We leveren diverse merken zonnepanelen, en zijn altijd op zoek naar de beste en meest efficiënte systemen.

ET Solar

29_1_31

ET Solar is een grote gerenommeerde wereldwijde fabrikant van PV panelen. ET Solar onderscheidt zich door een uitmuntende service en leverbetrouwbaarheid.

Er worden er 4 verschillende lijnen zonnepanelen gefabriceerd waaronder naast de monokristallen ook een polykristallen uitvoering. De keuze voor ET Solar zonnepanelen kan worden bepaald op uitvoering, gewicht en het gewenste vermogen oplopend van 200 tot 250 watt per paneel.

UPT Solar

on-grid-solar-power-systems-500x5001

De zonnepanelen van UPT Solar hebben uitstekende energieopbrengsten, gecombineerd met een hoogwaardige kwaliteit en een mooi design. Door de hoge kwaliteits standaard van UPT Solar hebben de panelen een lange levensduur en zijn ze onderhoudsvriendelijk.

Ja Solar

5201b1 (1)

De technologie van SolarEdge maakt het mogelijk om elk zonnepaneel in uw PV-systeem individueel te monitoren. In geval van lage lichtinstraling beïnvloedt dit niet het gehele PV-systeem waardoor u een hoge opbrengst haalt uit uw zonnepanelen.

Net als de JA Solar All Black full square mono is deze module volledig zwart. Ze zijn geschikt voor woningen, commerciële en industriële daken. De module is verkrijgbaar in 265 en 270 WP.

Canadian Solar

canadian-solar-cs6k-270p-mc4-silver-solar-panel-797257762.19300161

Canadian Solar Inc. is een moduleleverancier die tot de wereldwijde top 5 behoort. De toonaangevende cel- en moduletechnologie van Canadian Solar garandeert stabiliteit en betrouwbaarheid van wereldklasse, op basis van een prestatiegarantie van 25 jaar. Alle series van standaard modules worden vervaardigd volgens de strengste technische richtlijnen, waardoor iedere module voldoet aan de internationale kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Stel hier uw vraag

Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten, of mist u iets op onze website? Neem contact met ons op! Stel hieronder uw vraag en we beantwoorden deze graag voor u!