Onderhoud aan uw CV ketel

CV-techniek BV is een gecertificeerd installateur en onafhankelijk leverancier van CV-ketels. Onze monteurs staan klaar om u CV-ketel te onderhouden en te controleren

Service & onderhoud cv-ketel

Niemand zit graag in de kou of moet denken aan een koude douche. We beseffen het vaak niet maar we vertrouwen er op dat onze cv-ketel het áltijd doet. Storingen en onnodige reparaties willen we graag voorkomen. Iedereen begrijpt ook dat een cv-ketel, net als een auto, een mechanisch apparaat is dat goed moet worden onderhouden.

Standaard onderhoud

Boiler-repair-man-at-work1

Zonder regelmatig onderhoud kan het voorkomen dat je cv-ketel of combiketel niet meer veilig werkt. Je ketel kan bijvoorbeeld koolmonoxide uitstoten; een levensgevaarlijk gas. Ook kunnen zich storingen voordoen, waardoor de verwarming bijvoorbeeld uitvalt of je plotseling geen warm water meer hebt. Hier zit je uiteraard niet op te wachten.

Vanaf

€ 71,50

Uitgebreid onderhoud

lally-plumbers-welshpool-6106-image

Alleen met regelmatig onderhoud kun je zeker zijn van een veilig en goed werkend toestel. Zo zorg je ervoor dat je toestel doet waarvoor het gemaakt is: jou meer wooncomfort geven. Tijdens een onderhoudsbeurt stellen onze monteurs je toestel bovendien energiezuinig af. Dit merk je op je energierekening en in je portemonnee.

Vanaf

€ 102.50

(met gas- en rookgasmeting)

Ander onderhoud

Maar ook voor het onderhoud van uw zonneboiler, warmteterugwin-systeem (wtw) of Airconditioner kunt u bij ons terecht. Bel ons of neem contact op via het contactformulier. Wij doen u zo snel mogelijk een passend voorstel!

Storingen

Als uw verwarmingssysteem of boiler er ineens mee ophoudt, kunt u altijd contact met ons opnemen. 7 dagen in de week, 24 uur per dag staan we klaar om noodreparaties te verrichten. Want niets is zo vervelend als ineens in de kou zitten, of geen warm water meer te hebben.

Ook als u lekkage heeft aan uw dak, of een gesprongen leiding, kunnen we u direct helpen.

Mechanisch ventilatie

Mechanische ventilatie schoonmaken tijdens onderhoud van u cv-ketel.

Vanaf € 35,-

Boiler of geiser

Boiler of geiser schoonmaken tijdens onderhoud van u cv-ketel.

Vanaf € 40,-

Onderhoud aanvragen