Goede airco hoeft niet duur te zijn!

CV-techniek BV is een gecertificeerd installateur en onafhankelijk leverancier van airconditioningapparatuur. Wij kunnen u een objectief advies geven en u begeleiden met uw keuze.

Airconditioners

Voor een aangename temperatuur in huis en kantoor maken we steeds vaker gebruik van Airconditioning. Dit zorgt voor een aangename woon- en werkomgeving en moderne airconditioners zijn makkelijk te bedienen. Wij hebben een aantal airconditioning systemen in ons assortiment zitten die op de warme momenten de nodige verkoeling kunnen bieden, en samen met de service die wij leveren staat dat garant voor een jarenlange aangename verkoeling in uw huis.

Gea

GEA_SBQ1

De verschillende modellen van de GEA Flex ventilatorconvector bieden betrouwbare technologie voor vele toepassingen. Dit maakt het zeer geschikt en gebruiksvriendelijk voor verwarming en / of koeling, en kan worden gecombineerd met verschillende accessoires.

Fujitsu

fujitsu_auyg_07-09_lvla_cassette_binnenunit

Fujitsu is vooruitstrevend op het gebied van airconditioning. Met een zeer ruime keuze uit eenvoudige, maar ook geavanceerde modellen biedt Fujitsu de oplossing voor elke situatie

Haier

W020131022563878159467

Haier gaat altijd voor de meest geavanceerde technieken om uw leefomgeving te verbeteren. Door het zeer innovatieve mechanisme van de DC inverter opent de luchtinlaat automatisch wanneer u de airconditioner aanzet. Wanneer u de airconditioner uitzet wordt de luchtuitblaas gesloten alsmede de luchtinlaat.

Samsung

Wind-Free-Comfort_DynamicR_WhiteWEB-400x400

In bestaande particuliere woningen zal vaak gekozen worden voor een systeem met wandunits. Deze systemen worden zonder veel problemen ingepast in elk denkbare situatie. De uiterst stille Samsung wandmodellen zorgen de gehele dag door voor een gezond binnenklimaat én zijn een streling voor het oog!

Stel uw vraag

Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten, of mist u iets op onze website? Neem contact met ons op! Stel hieronder uw vraag en we beantwoorden deze graag voor u!