Ons internet werkt niet

Bel naar 06-54618011

VAILLIANT

VRT50

Compacte aan-uit of modulerende kamerthermostaat met display. Eenvoudig te bedienen. Het duidelijke display toont de actuele en de gewenste temperatuur. 97 x 97 x 27 mm (hoogte x breedte x diepte)

Voordelen van de VRT 50 zijn: Compact formaat, guurzame en kwalitatieve materialen, altijd de gewenste temperatuur in huis en extreem bedieningsgemak.

Vaillant vSmart

Vaillant introduceerde onlangs de slimme thermostaat: vSMART. Een strak vormgegeven draadloze thermostaat voor Vaillant cv-ketels. Met behulp van de gratis app kan de vSMART eenvoudig worden bediend op meerdere smartphones of tablets tegelijkertijd, maar is ook handmatig te bedienen. De vSMART is overal in huis draadloos te plaatsen.

De app stuurt de thermostaat aan met het programma waarin vooraf de voorkeuren voor dag, tijd en temperatuur zijn ingesteld. Het weekprogramma heeft vele schakelpunten waardoor de thermostaat per dag vaak van programmaprofiel kan wisselen.

De Calormatic 350

Compacte klokthermostaat met weekprogramma. Aan-uit of modulerend. Voorzien van display met symbolen en extra eenvoudig instelbaar. Aparte temperatuur instelbaar per verwarmingsperiode. Status- en storingsweergave op display van thermostaat.

Stel uw vraag

Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten, of mist u iets op onze website? Neem contact met ons op! Stel hieronder uw vraag en we beantwoorden deze graag voor u!

INDUSTRIEWEG 6
2712 LB ZOETERMEER
T: 079-3168201

E: [email protected]
KVK: 63758857
BTW: NL855388122.B01
© CV-techniek B.V. 2018
Deze site is gebouwd en wordt onderhouden door:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram