Optima ventilatiesystemen van Itho Daalderop

Goede en voldoende ventilatie is essentieel voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Slimme, vraaggestuurde ventilatiesystemen zorgen voor een optimale regie, zodat de bewoner nauwelijks actie hoeft te ondernemen. Optima is hier het schoolvoorbeeld van. In 1 handige verpakking heeft u een vraaggestuurd ventilatiesysteem.

Optima is gebaseerd op natuurlijke luchttoevoer in de verblijfsruimtes (de woon- en slaapkamers) en mechanische luchtafvoer in de 'natte' ruimtes (keuken, badkamer en toilet). In de woonkamer wordt een RFT CO2 sensor* geplaatst die de CO2-concentratie meet. Hoe hoger de gemeten CO2, hoe hoger het ventilatiedebiet. Ook is er Optima Inside met een ingebouwde CO2-sensor die de lucht in de ventilatiebox meet. Zo wordt de lucht automatisch op een vooraf ingesteld, optimaal niveau gebracht.

Optima2-pakket

Het Optima²-pakket is de variant waar 2 RFT CO2-sensoren* aan zijn toegevoegd. Met dit pakket heeft u alles bij de hand om de woning optimaal te ventileren volgens de gelijkwaardigheid geldend per 1-10-2018. Naast de pakketten is er ook nog een Optima-set samengesteld die bestaat uit een RFT Auto bediening en 2 CO2-sensoren. Hiermee kunt u ook een woning met een bestaande CVE-unit upgraden naar een comfortabeler, gezonder en energiezuinig binnenklimaat.  

De 3 pakketten zijn uitgerust met een CVE-S ECO H unit met een standaard geïntegreerde vochtsensor waardoor er ook nog automatisch op relatieve vochtigheid gemeten en geventileerd wordt. Ventileren was nog nooit zo gemakkelijk. 

*Op de sensor zit tevens de bediening, waarmee het ventilatiesysteem handmatig te bedienen is

Stel uw vraag

Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten, of mist u iets op onze website? Neem contact met ons op! Stel hieronder uw vraag en we beantwoorden deze graag voor u!

INDUSTRIEWEG 6
2712 LB ZOETERMEER
T: 079-3168201

E: [email protected]
KVK: 855388122
BTW: NL855388122.B01
© CV-techniek B.V. 2018
Deze site is gebouwd en wordt onderhouden door:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram