geoTHERM 3 kW warmtepomp

Duurzaam comfort door slimme samenwerking

Gebruik de ventilatielucht in
huis voor verwarming en bespaar
tot 50% op de gasrekening

's Winters lekker aangenaam, zomers heerlijk koel en altijd ruim warm water uit de kraan. Wilt u comfortabel wonen, energiezuinig leven en flink besparen? Dat kan met de geoTHERM 3 kW warmtepomp van Vaillant!

geoTHERM 3 kW hybride

Bij het hybride systeem wordt het gebruik van een warmtepomp gecombineerd met een hr-ketel. De intelligente regeling kiest vervolgens voor de meest voordelige warmtebron, afhankelijk van de buitentemperatuur en de gevraagde hoeveelheid warmte. Het systeem past op alle Vaillant hr-ketels jonger dan 8 jaar.

geoTHERM 3 kW all electric

Ook kunt u kiezen voor het all electric systeem. Dit systeem is een duurzaam alternatief en een belangrijke stap naar gasloos wonen. Naast de warmtepomp is er een boiler voor warm tapwater nodig. De uniSTOR boiler van Vaillant (75, 120 of 150 liter) is hier zeer geschikt voor.

Het gehele jaar door de ideale temperatuur

De grond en de buitenlucht zijn gratis beschikbare energiebronnen. Hier maakt deze warmtepomp dan ook maximaal gebruik van. De warmtepomp haalt zijn energie uit een grondbron. Deze energie wordt gebruikt om uw woning te verwarmen. Een warmtepomp kan gebruikt worden als airco, ook al is de werking toch iets anders als bij airco’s: Je zal namelijk niet de lucht koelen, maar wel de vloeren, wanden en het plafond. Dit zal leiden tot een comfortabele afkoeling. Uw woning koelen via uw vloerverwarming geeft veel pluspunten. U gebruikt minimale energie voor maximaal comfort. Het grote voordeel ten opzichte van koelen met airconditioning is dat u geen gebruik maakt van losse units.

Zorgeloos genieten, duurzaam besparen

Een groot pluspunt van de geoTHERM 3 kW is dat deze warmtepomp flink bespaart op energiekosten. Al vanaf de eerste dag worden uw verbruikskosten fors omlaag gebracht. Met de geoTHERM 3 kW warmtepomp bespaart u tot wel 35% op uw energieverbruik, tot 25% op uw energiekosten en u verlaagt de CO2- uitstoot tot wel 35%.

Stel uw vraag

Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten, of mist u iets op onze website? Neem contact met ons op! Stel hieronder uw vraag en we beantwoorden deze graag voor u!

INDUSTRIEWEG 6
2712 LB ZOETERMEER
T: 079-3168201

E: [email protected]
KVK: 855388122
BTW: NL855388122.B01
© CV-techniek B.V. 2018
Deze site is gebouwd en wordt onderhouden door:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram