CVD-S ECO van Itho Daalderop

Heeft u in de woning te weinig ruimte voor een ventilatie-unit? Dan is de pijpdakventilator CVD-S ECO een uitkomst. Met deze unit profiteert u van dezelfde voordelen en specificaties als de mechanische ventilatie-eenheid CVE-S ECO. Dus ook de pijpdakventilator is bijzonder energiezuinig, stil, comfortabel, kostenbesparend en regelbaar vanuit de keuken en de badkamer. Het enige verschil is dat de CVD-S ECO op het dak van de woning wordt geplaatst - en dat maakt hem zelfs nóg stiller.

Zenders en sensoren voor mechanische ventilatie

De mechanische ventilatie-unit is eenvoudig en overal in huis te bedienen met de draadloze AUTO RFT-zender. De draadloze regelaar zorgt voor nog meer gebruikersgemak en maakt eenvoudige bediening door het gehele huis mogelijk. Met de toevoegingen van intelligente sensoren, zoals een CO2-sensor of een bewegingssensor wordt het ventileren nog slimmer geregeld.

CVD-S ECO

  • Verbruikt tot 83% minder energie dan ventilatoren met wisselstroom
  • Bewezen, betrouwbaar en stil
  • 5 jaar garantie

Stel uw vraag

Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten, of mist u iets op onze website? Neem contact met ons op! Stel hieronder uw vraag en we beantwoorden deze graag voor u!

INDUSTRIEWEG 6
2712 LB ZOETERMEER
T: 079-3168201

E: [email protected]
KVK: 855388122
BTW: NL855388122.B01
© CV-techniek B.V. 2018
Deze site is gebouwd en wordt onderhouden door:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram