Ons internet werkt niet

Bel naar 06-54618011

Installatie en onderhoud verwarmingssystemen

Verwarmingssystemen zijn een belangrijk onderdeel van HVAC installaties. Door de juiste slimme producten in te zetten in een verwarmingssysteem wordt er veel energie bespaard en de levensduur van de installatie verlengd.

Installatie en onderhoud van complete cv-systemen,cv-ketels, vloerverwarming, gas- en waterleidingen.

Onderhoud, beheer en fijn afstelling van cv-installaties, gashaarden, gevelkachels en overige gas- en warmwatertoestellen zoals geisers en boilers.
Installatie en onderhoud wordt uitsluitend verricht onder volledige garantie op de door ons vervangen en / of aangebrachte onderdelen.
Indien u een onderhoudscontract afsluit,wordt er 1 maal per jaar een onderhouds- en controlebeurt aan uw gastoestel uitgevoerd.

Vooraf krijgt u altijd een duidelijke offerte.

Het Nederlandse Remeha is al jaren actief als innovatief bedrijf voor de productie van o.a. cv-ketels. Remeha cv ketels zijn in Nederland zeer bekend, met name door de Remeha ketel prijzen. Een Remeha cv ketel kopen is niet langer moeilijk, dit kan je zeer eenvoudig online bestellen. Het merk maakt gebruik van de nieuwste technologieën waarmee energiebesparing en optimaal comfort mogelijk zijn.
Avanta serie

Remeha blijft verbazen met innovatieve ketels. Neem nu de Remeha Avanta: een opvallend kleine HR-combiketel met opvallend grootse prestaties. Hij is dan ook niet voor niets de meest verkochte cv-ketel van Nederland!

Lees verder
Tzerra Ace serie

De Remeha Tzerra zit boordevol beproefde technologie, en is toch een uniek en innovatief toestel. Remeha heeft de HR-ketel heruitgevonden en de modulair opgebouwde Tzerra is het resultaat. Standaard voorbereid op slim koppelen met duurzame technieken zoals zonlichtsystemen en warmtepompen. Zeer betrouwbaar Klein en compact Automatisch water (bij)vullen via optionele (bij)vulinrichting Prestaties Leverbaar in CW3, CW4 en CW5 Energiebesparende modulerende […]

Lees verder
Calenta Ace serie

De meest doordachte cv-ketel ooit. Een hypermoderne HR-wandketel in combi-en solo-uitvoering. Betrouwbaarheid en optimale prestaties gaan bij dit toestel hand in hand. Slimmigheden Hybrid Ready eSmart Inside besturings­systeem Optionele automatische (bij)vulinrichting Geschikt voor Remeha Connect Voordelen Ongekend luxe wooncomfort Klaar voor een duurzame toekomst Slimme koppeling met eTwist wifi thermostaat. CW5 Best Reviewed december 2018

Lees verder
Quinta Pro

Een HR-ketel met voldoende capaciteit om een riante woning, een kantoorgebouw of flinke bedrijfsruimte te verwarmen, maar toch uiterst licht en compact.

Lees verder
Calora Tower

Een krachtige en zuinige HR-ketel met voldoende capaciteit om voor een behaaglijk warm huis en royaal warm water te zorgen.

Lees verder
Intergas behoort tot de pioniers op het gebied van cv-techniek. Al meer dan 50 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van verwarmingsketels. De wortels gaan zelfs terug tot 1939, toen het zich nog bezighield met totaal andere producten. In die tijd stond het bedrijf nog bekend als ‘Machinefabriek van de Wetering’ en was het gespecialiseerd in het maken van houten wastobben.
Prestige HR

De Intergas Prestige is een revolutionaire innovatie van Intergas. Een aanwinst voor elke ruimte en elk interieur. Niet eerder gingen comfort, techniek én vormgeving zó harmonieus samen in een cv-ketel. De traploos modulerende HR-ketel reageert automatisch op uw warmtebehoefte. Terwijl het unieke Quickfill®-systeem met voorraadboiler garant staat voor ongelimiteerde hoeveelheden warm water.

Lees verder
Kombi Kompakt HR

De ideale combiketel biedt behaaglijke warmte en weldadig warmwatercomfort, in combinatie met een zeer laag gasverbruik en een plezierig prijskaartje. Staan die eisen ook bovenaan uw wensenlijst? Dan valt uw keuze al snel op de Intergas Kombi Kompakt HR-ketels: een serie Hoog Rendement combiketels van duurzame Nederlandse topkwaliteit.

Lees verder
Kombi Kompakt HRE

De combiketel die écht alles combineert. Er is een Intergas Kombi Kompakt HRE verkrijgbaar in de CW3, CW4 en CW5 klasse. De Intergas Kombi Kompakt HRE vertegenwoordigt een nieuwe generatie HR-ketels. Het is de combiketel die echt alles combineert. De HR-combiketels voor nu en in de toekomst.

Lees verder
Kombi Kompakt HReco

De Kombi Kompakt HR is al jaren één van de best verkochte HR-ketels in Nederland. De unieke dubbel HR-technologie was een regelrechte doorbraak en vormt de basis voor de nieuwste generatie HR-ketels, de Kombi Kompakt HReco.

Lees verder
Wij verkopen alle grote merken CV ketels, en kunnen u adviseren welke ketel het beste bij u past. We kijken hierbij niet alleen naar aanschafprijs, maar ook naar energieverbruik, onderhoudskosten en uw persoonlijke wensen.
Baseline

De degelijke Nefit BaseLine HR-ketel voldoet probleemloos aan alle eigentijdse wensen: energiebesparing, behaaglijk gelijkmatige warmte en royaal warm water. Dé oplossing wanneer naast zekerheid ook de prijs telt.

Lees verder
Proline Nxt

De nieuwe generatie compacte combiketels heet ProLine NxT. Nog steeds de kleinste HR-combiketel in zijn klasse, maar met nog betere prestaties en nóg zuiniger met energie. Dat levert u tot bijna tweehonderd euro per jaar op!

Lees verder
Trendline

De nieuwe trend in compacte kwaliteit. TrendLine is de eerste van de nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels waarbij gebruik is gemaakt van superieure lastechnieken uit de lucht- en ruimtevaart. De voordelen: hoger rendement, optimale zekerheid en lange levensduur.

Lees verder
Nefit 9000i

De Nefit 9000i belichaamt de next step in warmtecomfort: intelligente techniek, iconisch design en innovatieve toepassingen van kwalitatief hoogwaardige materialen. Hierbij hebben we geen enkele concessie gedaan als het gaat om de ultieme beleving. Want de beleving is waar het uiteindelijk om draait: techniek dient de mens; niet andersom.

Lees verder
Cv-ketels, zonneboilers, warmtepompen, geysers, buffersystemen en thermostaten. Vaillant biedt haar klanten energiezuinige en schone systeemoplossingen voor verwarming, koeling en warm water.
hr EXCLUSIEF

Ook de hr Exclusief is verkrijgbaar als CV ketel en als combiketel. Een hrEXCLUSIEF solotoestel in combinatie met een indirectgestookte boiler, ofwel een comfortsysteem, is het toppunt van comfort. Hiermee heeft u altijd snel een grote hoeveelheid warm water.

Lees verder
hr ecoTEC plus

De Vaillant ecoTEC plus combi hr-ketel combineert hoge kwaliteit, minimaal verbruik en optimaal warmtecomfort. Deze krachtige cv-ketel levert 8 tot 14,1 liter warm water (bij 60*) afhankelijk van de gekozen CW-klasse.

Lees verder

Stel uw vraag

Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten, of mist u iets op onze website? Neem contact met ons op! Stel hieronder uw vraag en we beantwoorden deze graag voor u!

INDUSTRIEWEG 6
2712 LB ZOETERMEER
T: 079-3168201

E: [email protected]
KVK: 63758857
BTW: NL855388122.B01
© CV-techniek B.V. 2018
Deze site is gebouwd en wordt onderhouden door:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram