Ons internet werkt niet

Bel naar 06-54618011

BRINK VENTILATIE SYSTEMEN

Renovent Excellent

Goede ventilatie draagt bij aan uw wooncomfort en uw gezondheid. U als gebruiker stelt steeds hogere eisen aan goede ventilatiemogelijkheden in alle jaargetijden. Ook door de overheid worden de eisen ten aanzien van energiezuinigheid en installatiegeluid steeds verder aangescherpt. Met de Renovent Excellent familie speelt Brink Climate Systems in op deze veranderingen en introduceert warmteterugwinunits die niet alleen klaar zijn voor de huidige, maar ook voor toekomstige ventilatie-eisen.

Het assortiment bestaat uit de Renovent Excellent 400, 300 en de Renovent Excellent 180 waardoor er een Renovent Excellent familie is ontstaan. Het verschil tussen de 400, 300 en de 180 is de capaciteit.

Alle uitvoeringen van de Renovent Excellent familie zijn leverbaar in linker-en rechteruitvoeringen. Alle toestellen beschikken over aansluitingen aan de bovenkant, maar ook met twee aansluitingen boven en twee onder, of met drie aansluitingen boven en één onder. Op deze manier heeft u geen last van kanalen die langs het toestel lopen. Dit ziet er niet alleen netter uit, u heeft ook meer ruimte rondom het toestel.

Stel uw vraag

Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten, of mist u iets op onze website? Neem contact met ons op! Stel hieronder uw vraag en we beantwoorden deze graag voor u!

INDUSTRIEWEG 6
2712 LB ZOETERMEER
T: 079-3168201

E: [email protected]
KVK: 63758857
BTW: NL855388122.B01
© CV-techniek B.V. 2018
Deze site is gebouwd en wordt onderhouden door:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram