aroTHERM split De stille luchtwater-warmtepomp

Voor nieuwbouw of renovatie: met onze nieuwe aroTHERM split luchtwater-warmtepomp bespaart u tot 75% op energiekosten, omdat het warmtepompsysteem zeer efficiënt de gratis beschikbare energie uit de buitenlucht omzet in warmte in de winter of koeling in de zomer en warm water het hele jaar door.

Split-technologie: iets goeds wordt nog beter gemaakt

Ontwikkeld in Duitsland, gefabriceerd in Europa: net als onze aroTHERM monobloc, die zijn waarde al duizenden keren heeft bewezen, biedt de aroTHERM split met koudemiddel split-technologie grote efficiëntie in diverse vermogens. Hoge kwaliteitsproductie zorgt ervoor dat u kunt genieten van duurzame verwarmings- en koelfunctionaliteiten.

 1. Installatie: flexibeler dan ooit
  Dankzij de nieuwe technologie kunnen de buiten- en binnenunit tot 25 meter van elkaar verwijderd worden. Op deze manier zult u zeker de perfecte standplaats voor uw warmtepomp vinden.
 2. In werking: stiller dan ooit
  Een aroTHERM split systeem is niet alleen uiterst zuinig en efficiënt, maar dankzij het Sound Safe System ook ongelooflijk stil. De binnenunit is vergelijkbaar met een moderne koelkast.
 3. Prijs-prestatie verhouding: beter dan ooit
  Met de aroTHERM split krijgt u de nieuwste technologie tegen een betaalbare prijs. U bespaart tevens op de installatie, een aroTHERM split kan gemakkelijk op één dag geïnstalleerd worden. Het is vrij eenvoudig en goedkoop en er hoeven geen grote gaten te worden geboord.

Systeem voor verwarming, warm water en koelcomfort

Een aroTHERM split systeem bestaat uit twee delen: de warmtepomp, die buiten geïnstalleerd wordt, en de uniTOWER split binnenunit.

Compact, maar krachtig

De warmtepomp is tot wel 25 meter van de woning te plaatsen. De uniTOWER split, krijgt een plaats in uw woning. Deze hydraulische unit, niet groter dan een koelkast, biedt tal van voordelen:

 • Ruimte besparende Plug & Play installatie – compleet met alle elektronische en hydraulische componenten
 • Warmwatercomfort voor vier personen dankzij de geïntegreerde 190 liter boiler.

Hebt u meer warm water nodig? Combineer dan onze hydraulische module met de uniSTOR boiler:

 • Opslagcapaciteit van 200 tot 500 liter
 • Gelijktijdig gebruik van meerdere aftappunten
 • Voorbeeldig warmwatercomfort voor zes personen
 • Mogelijkheid om een thermische zonne-installatie te integreren.

Kies het vermogen dat bij u past

De aroTHERM split is leverbaar in vermogens van 3 tot 7 kW, vanaf oktober 2018 ook in 10 en 12 kW. Er is altijd wel een vermogen dat perfect bij u past. Tel daarbij onze uniTOWER hydraulische binnenunit en een thermostaat, en u beschikt over een bijzonder efficiënt verwarmingssysteem.

Stel uw vraag

Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten, of mist u iets op onze website? Neem contact met ons op! Stel hieronder uw vraag en we beantwoorden deze graag voor u!

INDUSTRIEWEG 6
2712 LB ZOETERMEER
T: 079-3168201

E: [email protected]
KVK: 855388122
BTW: NL855388122.B01
© CV-techniek B.V. 2018
Deze site is gebouwd en wordt onderhouden door:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram