Airconditioners

  • CV-Ketels
  • Radiatoren
  • Thermostaten
  • Boilers
  • Airconditioning
  • WTW
  • Zonnepanelen
  • Zonneboilers
  • Onderdelen
  • Warmtepompen

079-3168201 

   06-54618011

Thermostaten

Een CV-ketel is nergens zonder een goede besturing, en daarom leveren wij een groot assortiment thermostaten. Deze thermostaten zijn niet met elke ketel te combineren, daarom raden wij u aan om eerst met onze adviseur te overleggen welke thermostaat er het beste op uw ketel past.

VAILLIANT

 

VRT50

Compacte aan-uit of modulerende kamerthermostaat met display. Eenvoudig te bedienen. Het duidelijke display toont de actuele en de gewenste temperatuur. 97 x 97 x 27 mm (hoogte x breedte x diepte)

Voordelen van de VRT 50 zijn: Compact formaat, guurzame en kwalitatieve materialen, altijd de gewenste temperatuur in huis en extreem bedieningsgemak.

 

Vaillant vSmart

Vaillant introduceerde onlangs de slimme thermostaat: vSMART. Een strak vormgegeven draadloze thermostaat voor Vaillant cv-ketels. Met behulp van de gratis app kan de vSMART eenvoudig worden bediend op meerdere smartphones of tablets tegelijkertijd, maar is ook handmatig te bedienen. De vSMART is overal in huis draadloos te plaatsen.

De app stuurt de thermostaat aan met het programma waarin vooraf de voorkeuren voor dag, tijd en temperatuur zijn ingesteld. Het weekprogramma heeft vele schakelpunten waardoor de thermostaat per dag vaak van programmaprofiel kan wisselen.

 

De Calormatic 350

Compacte klokthermostaat met weekprogramma. Aan-uit of modulerend. Voorzien van display met symbolen en extra eenvoudig instelbaar. Aparte temperatuur instelbaar per verwarmingsperiode. Status- en storingsweergave op display van thermostaat.

Honeywell

 

Chronotherm Touch

De Chronotherm Touch is geheel instelbaar volgens uw persoonlijke lifestyle. Met het 7-daagse weekprogramma is uw comfort altijd optimaal op uw ritme afgesteld. Elke dag van de week is tot 6 perioden per dag naar wens instelbaar. Handig is de overwerktimer en de mogelijkheid om een vrije dag, vakantie of wisseldienst te programmeren. Gewoon vanuit uw luie stoel. Want de Chronotherm Touch kan eenvoudig van de grondplaat worden geklikt en in de hand worden ingesteld.

 

Chronotherm Modulation

Het meeste rendement en toch optimaal comfort - daarvoor zorgt de Honeywell Chronotherm Modulation. Deze thermostaat is speciaal ontworpen voor gebruik met OpenTherm modulerende cv-toestellen. Via het OpenTherm-protocol informeert de Chronotherm Modulation het verwarmingstoestel over de warmtebehoefte van de ketel. Op basis daarvan wordt het vermogen van het cv-toestel aangepast. Op deze manier wordt een optimale warmtetoevoer gecombineerd met een zo laag mogelijk energieverbruik.

 

Honeywell Round

De meest eenvoudige thermostaat van Nederland is de Honeywell Round On/Off T87G2014. Door aan de draairing te draaien kan de gewenste temperatuur per halve graad worden ingesteld. En met het instelbare aantal schakelingen per uur is de Round geschikt voor elk verwarmingssysteem. Van cv-toestel tot stadsverwarming.

 

Remeha

 

iSense

De iSense is een kwalitatief hoogstaande thermostaat met een uitermate gebruiksvriendelijk, maar bovenal intuïtief gebruik.

Het intuïtieve karakter van de Remeha iSense zit in de gebruiksvriendelijke bediening en de overzichtelijke menu structuur. Met slechts twee drukknoppen en een draai/drukknop kunt u snel en makkelijk bekend raken met de mogelijkheden van de iSense.

 

qSense

De qSense is dé ideale regelaar voor diegene die op een eenvoudige, snelle manier de kamertemperatuur wil veranderen. Met slechts één draai aan de knop stelt u snel en eenvoudig de gewenste temperatuur in.

Nefit

 

ModuLine Easy

Nefit Easy is de slimste thermostaat van Nederland. Zelflerend en op afstand te bedienen via uw smartphone. Hij ziet aan de aanwezige smartphones wie er thuis is en stelt de verwarming automatisch in op de juiste temperatuur. Dreigt er iets mis te gaan met uw cv-installatie? Easy meldt het u direct via de app.

 

ModuLine 300

Speciaal ontwikkeld voor Nefit HR-ketels. Warmteregeling gebaseerd op wat u voelt: de temperatuur van de omgeving. Alleen in combinatie met een ModuLine kan de HR-ketel gebruik maken van de geavanceerde Nefit-regelmethode die het comfort verhoogt en de energierekening verlaagt.

 

ModuLine 400

Speciaal ontwikkeld voor Nefit HR-ketels. Alleen in combinatie met een ModuLine kan de HR-ketel gebruik maken van de geavanceerde Nefit-regelmethode die het comfort verhoogt en de energierekening verlaagt.

 

 

Industrieweg  6

2712 LB Zoetermeer

T:   079-3168201

E: info@cvtechniek.nl

KvK:   855388122

BTW:   NL855388122.B01

Menu

Contact

Certificaten

© CV-techniek B.V. 2017  - Webdesign