Airconditioners

  • CV-Ketels
  • Radiatoren
  • Thermostaten
  • Boilers
  • Airconditioning
  • WTW
  • Zonnepanelen
  • Zonneboilers
  • Onderdelen
  • Warmtepompen

079-3168201 

   06-54618011

Radiatoren en convectoren

Er is tegenwoordig een enorm aanbod aan radiatoren en convectoren. Het loopt van heel eenvoudig tot prachtig design. Veel fabrikanten leveren maatwerk, dus voor elke ruimte is wel iets moois te vinden.

In onze showroom hebben we verschillende types aangesloten, zodat u ze kunt zien. Maar natuurlijk hebben we ook de nieuwste folders en brochures, zodat we samen kunnen zoeken wat voor u het beste is.

 

Hieronder staat een aantal van onze leveranciers. Kom eens langs in onze showroom, en laat u verrassen!

Thermic

 

De radiatoren van Thermic zijn ontworpen om gezien te worden en optimaal warmte te geven. De producten worden tot in de kleinste details vormelijk en op kwaliteit bestudeerd. Ophangingen, aansluitingen, ontluchters en lasnaden zijn  essentiële onderdelen van het product die de nodige aandacht verdienen bij de ontwikkeling van  innovatieve radiatoren. Thermic staat voor kwaliteit.

De Thermic radiatoren kunnen afgewerkt worden in een uitgebreid pallet RAL kleuren maar ook in trendy licht gestructureerde metaalkleuren of extra matte natuurtinten.

Vasco

 

Verwarm in stijl met de tijdloze design radiatoren van VASCO. Ze staan garant voor bewonderende blikken, een optimale warmte afgifte én een superieure kwaliteit. Ontdek het brede assortiment.

 

Vasco radiatoren worden steevast ontworpen door top designers. Zo is de klant zeker dat hij een uniek, creatief en buitengewoon product krijgt.

Henrad

 

Henrad is één van de grootste radiator merken in Europa. Ze leveren een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Henrad legt zich onder meer toe op moderne verwarmingstechnieken met een mooi design.

Deze nieuwe technologie gecombineerd met de revolutionaire lage temperatuur-systemen van Henrad ECO, zorgt voor een optimale, duurzame verwarming.

Jaga

 

Al ruim 50 jaar levert Jaga nieuwe concepten en producten binnen de verwarmingswereld. Daarbij wordt niet alleen vanuit technisch oogpunt geredeneerd, ook de esthetische waarde van producten staat bij Jaga hoog in het vaandel.

 

Geen kille massaproducten, maar hartverwarmende radiatoren met een ziel, dát is de cultuur van Jaga.

 

Industrieweg  6

2712 LB Zoetermeer

T:   079-3168201

E: info@cvtechniek.nl

KvK:   855388122

BTW:   NL855388122.B01

Menu

Contact

Certificaten

© CV-techniek B.V. 2017  - Webdesign